Árlista

Alkalmi smink

Alkalmi smink, elképzeléseidnek és igényeidnek megfelelően készítek el. Legyen szó bármilyen eseményről, te ragyogni fogsz.

Alkalmi smink ára: 12.000.-
(Fantázia, extrém és farsangi/halloween smink: 12.000.- – 25.000.- ( mérettől és díszítéstől függően)

Esküvői smink

A menyasszony tökéletes megjelenést szeretne a nagy napon. Professzionális, prémium minőségű termékek, amikkel dolgozom, állja a násznép puszijait, az örömkönnyeket és a hajnalig tartó lakodalmi mulatságot, nem utolsó sorban kiválóan mutat, a fotókon és videókon is.

A menyasszonyi sminkcsomag két alkalmat tartalmaz:

Egy próbasminket és egy sminket a nagy napon.

Az esküvő napján a hozzátartozók sminkjét is szívesen elkészítem, a menyasszonyi sminkcsomagon belül kedvezményesen: 9.500.-/fő

Menyasszonyi smink csomag ára: 35.000.-

Menyasszonyi próbasmink: 15.000.-
Menyasszonyi smink: 25.000.-
Vőlegény smink: 3.000.-

Szalagavató smink

Már elképzelted a szalagavató sminkedet? Én megvalósítom, természetesen, ha nincs ötleted, segítek és kialakítjuk a hozzád illő legszebb sminket, ami garantáltan a helyén marad az after party végéig.

Szalagavató smink ára: 8.500.-

Figyelem!

Lehetőséged van csoportos diákkedvezményre, ha többen is szeretnétek sminket a jeles napon. A kedvezményt 4 fő esetén veheted igénybe.

Smink fotózásra vagy forgatásra

Aktuális árajánlat miatt keress bátran, a kapcsolat fül alatt találod az elérhetőségeimet. Állok szíves rendelkezésedre.

Igény szerint műpillát is rakok, amit a szemformádnak megfelelően választunk ki. A fent megadott árak nem tartalmazzák a pillákat és a felrakását.

Kérlek vedd figyelembe, hogy az árak budapesti helyszínekkel értendőek, jelezd előre a helyszínt, hogy az aktuális kiszállási díjra árajánlatot küldhessek.

A smink minden esetben tartalmazza: Az arcbőr előkészítését sminkelés előtt, bázis krémek használatát a tökéletes bőrért és a hosszan tartó sminkért.

Az árváltoztatás jogát fenntartom.

NoemiÁrlista