Smink csak egy eszköz a szépítésre. De az önbizalom, a különlegesség és a nőiesség érzése, amit általa kapsz, az egyedülálló.

Buris Tímea vagyok profi sminkes. 2017 –ben Dominique Roberts Professional Make Up School, sminkiskolában, Dominique Roberts világbajnok sminkmester irányítása alatt sajátítottam el a szakma fortélyait, különböző technikáit. A sminkes szakma egy divatérzékeny, évszakonként változó, izgalmas szakma, ezért fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam. Mai napig profi szakemberek segítségével csiszolom tudásomat.  Sikeres vizsgatétel után, hazánk egyik kiemelkedő, elismert, a magyar celebvilág állandó sminkese, Pohorelli Betti vett kezei közé és segítségével új technikákat sajátíthattam el. Azok közé a szerencsések közé tartozom, akik a világhírű Orosz sminkmester Nanara Berezina két napos magyarországi Master Class továbbképzésén is részt vehetett, így teljesen új dimenziók kapui nyíltak meg előttem. Alveola Beauty Akadémia OKJ-s Szépségtanácsadó képzésén folytattam tanulmányaimat.

Pár szó a munkámról és elveimről. Csak és kizárólag profi anyagokat használok, hisz tökéletes végeredmény, így érhető el. Fontosnak tartom, hogy a vendégeimmel, azaz veletek, közösen álmodjuk meg tökéletes, alkalomnak, egyéniségednek megfelelő sminket. Ezáltal igyekszem megteremteni a harmóniát önmagaddal és a magabiztosságadat erősíteni. Célom megőrizni és szebbé tenni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még varázslatosabbá tenni, ami már megadatott. Esküvő, fotózás, tévés produkció, divatbemutató, karácsony, családi ünnep, vagy bármilyen jeles alkalom, professzionális sminket készítek az igényeidnek megfelelően. Budapesten és vidéken is vállalok munkát, egyedi megállapodás alapján.

adminRólam